Strada Livezeni nr. 24, Targu Mures

Conditii de inchiriere

1.Conditii de inchiriere a autorulotei

Pentru a conduce autorulota a nevoie de permis categoria B (este necesar sa ai cel putin 5 ani de cand conduci si varsta minima de 28 de ani)

Nu limitam numarul de soferi per inchiriere, insa trebuie sa va asigurati ca persoana care o conduce e suficient de experimentata si responsabila. Autorulota e un vehicul de mari dimensiuni, comparativ cu un autoturism.

2. Alegerea datelor pentru concediu

Poti folosi calendarul pentru a verifica disponibilitatea, sau sa ne contactezi sa verificam disponibilitatea autorulotelor pentru acea perioada. Daca nu ti-ai planificat sejurul la milimetru, ne poti spune perioada aproximativa a vacantei dorite si numarul de zile, iar noi iti transmitem cand iti putem oferi o autorulota.

Durata minima de inchiriere este de 3 zile, cu exceptia sezonului de vara (atunci este de 7 nopti).

Pentru perioade mai lungi de sapte zile, sunt sanse mari sa te surprindem cu reduceri prietenoase.

3. Semnarea contractului si plata

Dupa ce am stabilit detaliile, iti trimitem sa citesti contractul, ca totul sa fie transparent din start. Contractul poate fi descarcat si de aici, sa arunci o privire peste conditiile noastre standard.

Pentru a rezerva autorulota e necesar sa achiti in avans 30 % din suma, in termen de 3 zile de la semnarea contractului. Diferenta de 70% poate fi virata cu minim 14 zile inainte de a prelua autorulota. Daca esti o fire spontana si te-ai hotarat ca ai chef de o tura cu rulota in mai putin de 14 zile, suma se va achita integral. Plata se efectueaza doar prin virament bancar, nu acceptam plata in numerar.

Cand te hotarasti sa rezervi o autorulota, e necesar sa ne trimiti pe e-mail o copie fata-verso dupa actul de identitate si permisul de conducere. Daca doresti facturare pe firma, vom avea nevoie si de datele acesteia.

4. Sa inceapa vacanta!

Preluarea autorulotei se face incepand cu dimineata primei zile a rezervarii. Drum bun si distractie placuta!

La preluare e nevoie sa depui o garantie de 500 de Euro (sau echivalentul in lei), care iti va fi restituita la predarea autorulotei.

Nu vom retine niciodata sume nejustificate clientilor, e doar o masura preventiva pentru cazul putin probabil al unor daune/costuri neacoperite de polita CASCO (taierea tapiteriei, producerea de avarii care nu provin din evenimente rutiere, nerespecatrea politicii de a nu fuma in autorulota, etc.).

Vrem sa ne asiguram ca vacanta dumneavoastra va fi una lipsita de griji sau probleme. De aceea veti face o inspectie a rulotei la sediul nostru si va vom oferi un instructaj complet.

Autorulota va trebui predata pana in seara ultimei zile de inchiriere. Autorulotele se preiau/predau la sediul nostru din Targu Mures.

5. Calatoreste nelimitat in Romania sau in afara tarii

Aveti posibilitatea de a campa „wild camping”, pur si simplu in natura, cu respectarea acestor conditii:

  • terenul pe care campati nu e proprietate privata;
  • terenul nu interzice camparea (cum e, de exemplu, in cazul unor rezervatii naturale);
  • nu deversati apele uzate sau caseta de toaleta in natura;
  • pastrati curatenia si lasati locul de campare exact asa cum l-ati gasit;
  • va asigurati impotriva animalelor salbatice din zona;
  • terenul de campare nu este moale sau nisipos;

Autorulotele noastre se inchiriaza fara limita de kilometri parcursi, atat local, cat si in toate tarile Uniunii Europene.

Pentru o calatorie fara probleme, informati-va asupra situatiei de securitate din tara de destinatie! E necesar sa fiti la curent cu legislatia, taxele de drum/autostrada, etc. ale tarilor pe care doriti sa le vizitati. De asemenea, in cazul in care doriti sa innoptati pe autostrada, trebuie sa tineti cont de aceste lucruri:

  • Nu va este permisa deschiderea verandei sau sa scoateti afara masa si scaunele de camping. In acest caz se considera campare in loc neamenajat si puteti fi amendați de catre politia din tara respectiva.
  • In anumite tari din Europa nu aveti voie sa consumati alcool in autorulota daca sunteti in parcare si perdelele nu sunt trase, astfel incat sa acopere toate geamurile. Poate fi considerat consum de alcool la volan si puteti fi amendati.
  • In majoritatea benzinariilor din afara tarii sunt locuri special amenajate pentru autorulote, care permit alimentarea cu apa, deversarea apelor uzate si golirea casetei de toaleta, in mod gratuit. In Romania aceste facilitati inca nu sunt disponibile si se obisnuieste alimentarea cu apa in benzinarii, iar golirea apelor uzate in reteaua de canalizare.

Descoperiti cele mai bune campinguri din Europa:

https://www.camping.info/ro

6. Evenimente rutiere neprevazute

In cazul unui incident, e bine de stiut ca:

Toate autorulotele noastre au asigurare full CASCO, fiind acoperite in cazul unui incident rutier ce nu s-a produs din vina soferului.

Chiar si in cazul in care vina apartine clientului sau acesta nu poate aduce dovezi din care sa reiasa identitatea persoanei in culpa, se achita doar o franciza CASCO în valoare de 250 de Euro. Daca vina nu va apartine, nu veti avea de platit nimic.

7. Anularea rezervarii

Uneori, planurile se mai schimba. Daca intervine un eveniment neprevazut si trebuie sa anulati concediul cu peste 20 de zile inainte de a prelua rulota, suma platita va va fi returnata integral.

Daca solicitati anularea cu mai putin de 20 de zile inaintea inchirierii stabilite, suma nu se returneaza. In acest caz, suma se reporteaza si vom stabili de comun acord o alta perioada in care veti putea sa va bucurati de autorulota. Totusi, daca un alt client va solicita autorulota in perioada pe care o aveati rezervata, suma achitata poate fi returnata.

Orice alte situatii exceptionale vor fi discutate de la caz la caz si vom gasi impreuna cele mai bune solutii.

Din respect pentru toti clientii nostri, animalele de companie nu sunt acceptate la bord, iar fumatul este strict interzis in autorulote.

Va multumim si abia asteptam sa ne cunoastem!